Tænkehunden

Taenkehunden_taenke6

Tænketemaer

Eksklusive seminarer og bootcamps med fokus på særlige kompetencer

MILJØTRÆNINGS-TURE

1 times træning med forstyrrelser i forskellige miljøer

“Din hund kan det du træner den til, der hvor du træner den”
-Og derfor er det super væsentligt, at få trænet rundt omkring i flere typer af miljøer og med flere forstyrrelseselementer.

Tur for trænede hunde og deres mennesker

Hvad kan du forvente? 

Vi skal ud og gå tur, og vi skal træne hverdagskonpetencer ude i “virkeligheden”. 
De øvelser du og din hund har trænet hjemme i stuen/haven/til træning på pladsen, bliver nu udfordret, og du vil opleve at generaliseringen af øvelserne i denne styrede konstallation, vil gøre træningen endnu mere automatiseret for din hund.

Hvem er miljøtræningsture for? 

Din hund og dig skal have et fundament i jeres træning.
I kommer til at træne selvstændigt, og du skal derfor være tilpas på denne måde.

Du og din hund får muligheden for at træne jeres kontakt og koncentration, og da vi her tillægger en vis mængde forstyrrelse, både i form af andre hunde og miljøet, er det væsentligt, at I har et grundlæggende samarbejde på plads, for at få mest muligt ud af træningen her.

Jeg har selv ofte hund med på disse ture, som jeg demonstrerer øvelser med – og som også synes at forstyrrelser kan være ret så spændende!

Vi holder god afstand til hinanden, men vær opmærksom på, at hvis din hund er meget utryg ved andre hunde, så er denne træning måske for svær for den. Jeg ønsker at sætte din hund op til succes!

Hvordan foregår træningen?

Holdet er på max 6 hunde, og vi holder den afstand der skal til, så ALLE hunde er trygge på turen.

Vi går tur med afstand til hinanden, og styrker hundene i at have kontakt med sit menneske og at forholde sig roligt til forstyrrelser omkring jer. Herudover laver vi miljøtræning, forstået på den måde, at vi træner ude i miljøerne. 
Det vil sige, at  vi laver en masse gå-pauser og laver “almindelige øvelser” – bare ude i miljøet med flere forstyrrelser.

 

Vil du med?
Så tilmeld din email-adresse på knappen herunder, så får du direkte besked om tid og sted, når der er mulighed for tilmelding

Kr. 220,00  pr. tur
 

BOOTCAMP - SELVTILLIDSBOOST

4 træningsgange med fokus på selvtillid, relation og træningsglæde

Er du klar til at give din hund en skøn oplevelse fyldt med positiv energi og selvtillidsboost?
Velkommen til vores specielle bootcamp, skabt til at styrke din hunds mentale velvære og selvtillid gennem sjove og givende aktiviteter!

Hvad kan du forvente? 

Vi sætter fokus på at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor din hund kan udforske sit fulde potentiale og føle sig selvsikker i enhver situation. Gennem en række træningsøvelser og aktiviteter, designet til at fremhæve din hunds styrker og opbygge tillid, vil vi arbejde på at styrke jeres bånd og skabe en positiv forbindelse baseret på tillid og samarbejde.

Hvem er bootcampen for? 

Alle hunde, uanset alder, race eller erfaring, er velkomne!

Der er plads til 4 hunde på holdet, så det er et lille sammenhold med god tid til den enkelte hund.
Uanset hvor din hund er på sin træningsrejse, vil vores fokus være på at skabe en oplevelse, der booster dens selvtillid og trivsel.

Hvordan foregår træningen?

Holdet er på max 4 hunde, og der er god tid til den enkelte.
Der vil være aktiviteter og leg mellem hund og menneske, og der vil være øvelser som styrker hundens gå-på-mod og træningslyst.

Tilmeld jer vores bootcamp i dag og lad os sammen skabe et eventyr fyldt med glæde, tillid og selvtillid.

Vi træner indendørs i Hundevelfærdscenteret, Bregnerød 125 i Birkerød.

 

Tænketema - BOOST DIT INDKALD

intensiv fokus på at styrke dit indkald

Indkald er en af de vigtigste færdigheder, din hund kan lære, og det kan være en kilde til stor glæde for både dig og din hund. Forestil dig glæden i din hunds øjne, når den får lov til at opleve verden uden begrænsninger, frit bruge sin krop og snuse til alt, hvad den ønsker. Den frihed og glæde, du giver din hund ved at lade den gå uden snor i de rette områder, er uvurderlig.

For at kunne give din hund denne frihed, er det afgørende, at du kan kalde den tilbage, når det er nødvendigt. Men hvad hvis din hund kommer løbende tilbage til dig med ren begejstring og glæde, hver gang du kalder?

Vores INDKALD-træning handler om netop dette – at skabe en positiv og sprudlende respons hos din hund. Træningen kræver ingen tidligere erfaring, og du kan deltage uanset om du har en hvalp, en unghund eller en voksen hund.

Vi fokuserer på at gøre indkaldet til en fest for din hund, hvor den med glæde og iver kommer tilbage til dig, fordi den ved, at noget fantastisk venter. Vi arbejder med at håndtere forstyrrelser og styrker din hunds fokus og selvkontrol. Giv din hund den vidunderlige gave at kunne løbe frit og vende tilbage til dig med glæde og entusiasme.

Prisen er for 1 hund med 1 fører – ved evt. flere førere tilføjes dette til kurven i betalingsvinduet.
(Obs ved mindre end 3 tilmeldinger aflyses holdet, og du bliver naturligvis refunderet)


I Hundevelfærdscenteret i Birkerød 
Bregnerødvej 125, 3460 Birkerød

Kl  varighed cirka 2,5 timer 

PRIS: 685,00 DKK inkl. moms
Ekstra fører koster 125,00 og kan tilkøbes ved betaling

Vil du med som observatør – uden hund – og bare suge øvelser og fif til dig? -Det koster 325,00kr – og du får alle redskaberne med hjem til at træne efter!

BOOTCAMP - GÅ TUR I LØS LINE

Ønsker du dig en hund som følges med dig på tur i LØS line?

Det er en fryd at gå tur med en hund, som følges med dig i en løs snor. Når dun skulder ikke trækkes frem, og når din hund er rolig ved din side, skaber det en helt særlig atmosfære, og giver os endda lyst til endnu flere gåture!

På denne to dages bootcamp omkring at gå pænt i snor, skal vi arbejde med at modstå fristelser i omgivelserne, at etablere en stærk kontakt mellem dig og din hund og at bygge værdi i positionen ved Jeres side.

Denne bootcamp kræver ingen forudgående træningserfaring.

Vi træner over 2 dage i cirka 1,5 time udendørs i Hundevelfærdscenteret på vores plæne.

 

PRIS: Intet PT

BOOTCAMP - Forstyrrelsestræning

i Hundevelfærdscenteret

Drømmer du om en hund, der kan ignorere omgivelserne og i stedet vælge dig til?

I cirka halvanden times tid, skal vi lave øvelser, som understøtter hundens lyst og motivation i forhold til at holde fokus på dig og vælge fristelserne omkring jer fra.

Alle hunde kan være med – vi har plads nok til at holde afstand, så alle kan opleve at få succes med øvelserne, og I bliver klædt grundigt på, til at fortsætte træningen hjemme.

Vi skal være udendørs på vores plæne i Hundevelfærdscenteret.

Prisen er 549,00 for cirka halvanden times træning.

(OBS – vi har brug for hinanden til at træne forstyrrelser. Derfor: Ved færre end 3 tilmeldinger, aflyses arrangementet, og evt. tilmeldte bliver naturligvis refunderet fuldt ud!)

Generelle betingelser

  • Tilmelding er bindende.
  • Der gives ikke refusion ved holdskift/framelding/sygdom (heller ikke ifm. restriktioner vedr. pandemi el.l.)
  • Hvis din tæve går i løb, er du velkommen til at deltage uden hund, og træne øvelserne hjemme. Tæver i løbetid er også velkomne i centeret, så længe de har bukser på.
  • I tilfælde af pandemi i Danmark, gælder sundhedsministeriets retningslinjer, samt almindelige juridiske betingelser hos Tænkehunden. Herunder Force Majeur, og ved aflysning i sådanne forbindelser, vil der ikke være mulighed for refusion eller anden form for erstatningstræningstimer