2

POTER I FORM

VITALITET, STYRKE OG BALANCE

9
POTER I FORM
VITALITET, STYRKE OG BALANCE

Poter i Form: Vitalitet, Styrke og Balance er Tænkehundens innovative træningsprogram, der ikke kun sigter mod at forbedre din hunds sundhed og livskvalitet, men også styrke båndet mellem dig og din bedste ven. Dette program kombinerer hundefitness med kropskontroltræning og tilbyder en dybdegående tilgang til hundetræning.

Det er for alle typer af hunde, og der findes hold som passer til hvalpe helt ned fra 8 uger – og frem til seniorer.

Programmets nøglefunktioner inkluderer:

Fundamentet til Sundhed: Vi starter med at opbygge et solidt fundament for din hunds kropskontrolforståelse, hvilket er afgørende for at mestre mere avancerede øvelser. Samtidig opbygger du en stærkere og mere tillidsfuld relation til din hund gennem samarbejdet.

Styrke og Balance: Efter etablering af fundamentet går vi videre til målrettede styrke- og balanceøvelser, der hjælper din hund med at udvikle en sund muskulatur og opnå optimal balance. Dette styrker både kroppen og båndet mellem dig og din hund.

Mental Stimulation: Træningsprogrammet er designet til at udfordre din hunds sind såvel som krop. Dette betyder, at din hund ikke kun bliver fysisk træt, men også mentalt stimuleret, hvilket er afgørende for deres trivsel og lykke.

Individuel Opmærksomhed: Med små hold kan vi garantere at hver hund får den individuelle opmærksomhed, de fortjener. Jeg arbejder tæt sammen med hver hund og deres ejere for at sikre, at målene opnås og relationen styrkes.

Teoretisk Viden: Ud over praktisk træning, er der inden opstart, en teoretisk undervisning, hvor du kan lære mere om din hunds krop og hvordan man bedst støtter dens sundhed og trivsel.

Fleksible Hold: Jeg tilbyder fleksible træningshold, men bevarer kvaliteten ved at tilpasse antallet af træningsgange efter antallet af tilmeldinger, så du altid får den bedste oplevelse og mest tid med din hund.

Poter i Form: Vitalitet, Styrke og Balance foregår i komfortable indendørs faciliteter på Hundevelfærdscenteret, hvor både hunde og ejere kan føle sig trygge og motiverede til at opbygge en stærkere, sundere og mere givende relation samtidig med at de træner både kroppen og sindet.

Skærmbillede 2023-06-23 124611
Poter i form
Fundament til sundhed
FOR ALLE UDVOKSEDE HUNDE

Det bedste vi kan gøre for vores hunde er, at hjælpe dem til et langt, indholdsrigt og smertefrit liv.

Det er essentielt at danne et solidt fundament inden man starter op med de mere komplicerede øvelser på eks. luftpuder.

På dette hold, arbejder vi på at danne et solidt fundament, som bygger på hundens kropskontrols-forståelse og vi starter op på styrke-, flesibilitets- og balanceøvelser.

Du får 8 træningsgange á 60 minutter samt ca. 1 times fysisk teori.

(ved færre end 3 tilmeldinger skæres 2 af træningsgangene fra)

Træningen foregår indendørs i Hundevelfærdscenterets lækre lokaler, og der er plads til max 4 hunde på dette hold.

Adresse: Bregnerødvej 125, 3460 Birkerød

Kommende hold med plads;

_____________________________________________

Ingen ledige PT
Skriv dig gerne på venteliste og få besked når kommende hold oprettes

poter i form
styrke og balance

FORTSÆTTERHOLD FOR BEGYNDERE
FOR ALLE UDVOKSEDE HUNDE - med en smule erfaring

Her får du et forløb på 11 uger, med grundig vejledning til overbygning på fundamentet, samt træning på styrke- og balanceøvelser

Det er essentielt at danne et solidt fundament inden man starter op med de mere komplicerede øvelser på eks. luftpuder.

Vi arbejder med detaljen, og sørger for at både du og din hund har fuldstændig forståelse for øvelserne, inden vi avancerer yderligere.

Dette hold er for dig der:

 • Har en udvokset hund
 • Din hund har ikke skader/ondt/sygdomme
 • Din hund er motiveret til at træne belønningsbaseret
 • I skal gerne have erfaring med startindlæring af:
  • Bagpotetarget,
  • forpotetarget,
  • følgetarget og
  • “frys”/hold positionen

Du får 8 træningsgange á 60 minutter 
(ved færre end 3 tilmeldinger skæres 2 af træningsgangene fra)

Træningen foregår indendørs i Hundevelfærdscenteret på Bregnerødvej 125 i Birkerød, og der er plads til max 4 hunde på dette hold.

Kommende hold med plads;

(Aftenhold:)

Vi træner trosdage KL 19:15 – 20:15:

2. nov 2023 19:15-20:15
16. nov 2023 19:15-20:15
30. nov 2023 19:15-20:15
7. dec 2023 19:15-20:15
14. dec 2023 19:15-20:15
21. dec 2023 19:15-20:15
4. jan 2024 19:15-20:15
18. jan 2024 19:15-20:15

Pris: 1.990,00 DKK inkl. moms

KUN 2 PLADSER TILBAGE

poter i form
Potevenlige Hvalpeeventyr: Sundhed og Sammenhold
FOR ALLE HVALPE FRA 8 UGER

“Potevenlige Hvalpeeventyr: Sundhed og Sammenhold” er vores særlige træningsprogram, der er skabt med hvalpe i tankerne. Dette program tilbyder en blid og sjov tilgang til at fremme din hvalps sundhed, mens I sammen bygger en stærk relation.

Hvalpe hvis vækstlinjer endnu ikke er lukkede, bør ikke belastes styrkemæssigt, men hvis man starter med at opbygge hvalpenes kropsforståelse og indarbejde de grundlæggende kompetencer i form af targetøvelser og positioner, så er man allerede rigtig godt stillet, i forhold til at undgå smerter og skader senere hen i livet.

Programmets nøglefunktioner inkluderer:

 1. Blid Sundhedsfremme: Vi fokuserer på at introducere din hvalp til sundhedsfremmende aktiviteter på en blid og positiv måde. Dette inkluderer enkle øvelser, der hjælper med at udvikle sund kropskontrol og muskulatur.

 2. Samarbejde og Sammenhold: Gennem træningen opbygger du en dyb og tillidsfuld relation med din hvalp. Vi fokuserer på samarbejde og styrker sammenholdet mellem jer som hold.

 3. Leg og Mental Stimulation: Vi inkorporerer sjove lege og aktiviteter, der ikke kun træner din hvalps krop, men også stimulerer deres sind. Dette er afgørende for deres udvikling og trivsel.

 4. Uddannet instruktør: Jeg er dedikeret til at sikre, at din hvalp får den bedst mulige start på en sund og lykkelig tilværelse.

Potevenlige Hvalpeeventyr: Sundhed og Sammenhold tilbyder en tryg og positiv træningsoplevelse, hvor både du og din hvalp kan nyde et særligt eventyr, der fremmer sundhed, velvære og et stærkt bånd mellem jer.

Træningen foregår indendørs i Hundevelfærdscenteret, og der er plads til max 4 hunde på dette hold.

Hold med start december 2023:
14. dec 2023 15:30-16:15
21. dec 2023 15:30-16:15
4. jan 2024 15:30-16:15
11. jan 2024 15:30-16:15
18. jan 2024 15:30-16:15
25. jan 2024 15:30-16:15

PRIS : 1.650,00 DKK inkl. moms.

Generelle betingelser

 • Tilmelding er bindende.
 • Der gives ikke refusion ved holdskift/framelding/sygdom (heller ikke ifm. restriktioner vedr. pandemi el.l.)
 • Hvis din tæve går i løb, er du velkommen til at deltage uden hund, og træne øvelserne hjemme. Tæver i løbetid er også velkomne i centeret, så længe de har bukser på.
 • I tilfælde af pandemi i Danmark, gælder sundhedsministeriets retningslinjer, samt almindelige juridiske betingelser hos Tænkehunden. Herunder Force Majeur, og ved aflysning i sådanne forbindelser, vil der ikke være mulighed for refusion eller anden form for erstatningstræningstimer