Tænkehunden

Generelle oplysninger        

Adresse til lager:

Tænkehunden
Kratvej 29
2760 Måløv
CVR 42947482
Tlf: 4291 2142

Juridiske adresse:

Tænkehunden
Kratvej 29
2760 Måløv
CVR 42947482

Har du spørgsmål? Skriv gerne til – katrine@tænkehunden.dk 

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling

På Tænkehunden.dk kan Køber betale med kreditkort samt MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afsendes fra Tænkehundens lager.

Reklamation

Tænkehunden yder ifølge købeloven forbrugere 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler) for varekøb. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Tænkehunden i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter burde ske efter Køber har opdaget manglen til Tænkehunden inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I tilfælde af fysiske skader på produktet, bedes Tænkehunden informeres om dette senest næste hverdag efter modtagelse, da det letter din bevisbyrde for, at skaden er sket under transporten.

Hvis din pakke viser tegn på skade ved modtagelsen, bedes du nægte at modtage den, eller få posthuset til at påføre, at pakning viste tegn på transportskade.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes  tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Varen sendes til

Tænkehunden
Kratvej 29
2760 Måløv

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. I tilfælde af fejl i levering af varer, bedes du kontakte os og sende billeddokumentation, hvorefter vi sender en returlabel, så du kan sende den forkerte vare retur. Vi afsender den korrekte vare efter modtagelse.

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Modtagelse af din pakke

Når du modtager din pakke, opfordrer vi kraftigt til at du kontrollerer om du har modtaget alle de varer du har bestilt. Hvis du mangler noget i din bestilling, håber vi at du kontakter os hurtigst muligt.

Hvis du nægter modtagelse af pakke

Du må gerne nægte at modtage din pakke eller undlade at afhente den inden fragtansvarliges henliggelsesfrist. Du skal dog være opmærksom på, at vi i så fald fratrækker 99,00 kr., hvilket modsvarer PostNord’s returhåndteringsgebyr. Vi anbefaler derfor, at du modtager pakken og selv sender den retur.

Når du modtager din pakke, opfordrer vi kraftigt til at du kontrollerer om du har modtaget alle de varer du har bestilt. Hvis du mangler noget i din bestilling, håber vi at du kontakter os hurtigst muligt.

Hvis du modtager en forkert vare

I tilfælde af, at du modtager en anden vare end den du har bestilt, så er vi nødt til at have den forkerte vare retur til vores lager, før vi kan sende dig den korrekte. Vi betaler selvfølgelig for returfragten.  

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at denbestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af
mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling ellernundladelse eller forhold som ligger uden for Tænkehundens kontrol, fx krig,
oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke ognlockout, eller lignende.

Tænkehunden afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, somnproducenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskelligenvarer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til katrine@taenkehunden.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du har opnået en mængderabat og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten. Hvis du har opnået gratis fragt ved køb, der berettiger til dette, og efterfølgende returnere varer, der bringer dig under grænsen for fri fragt, vil værdien af fragten blive fratrukket det beløb, du skal have refunderet.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 7 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Henter du ikke din pakke fra pakkeshop og pakken kommer retur til os, hæfter du selv for de omkostninger der er forbundet med at pakken kommer retur til os.

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Tænkehunden
Kratvej 29
2760 Måløv

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS, DAO eller PostNord pakker. Da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, såfremt du samtidig giver os besked om fortrydelsen. Du hæfter dog selv for de udgifter der er forbundet med at varen sendes retur til os.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder. Original faktura skal altid medsendes ved fortrydelse.

Forbehold for ændringer

Tænkehunden forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Fragt

Alle pakker sendes med PostNord eller DAO
Vi leverer kun inden for Danmarks grænser

Priserne for fragt figurerer ved køb i kassen

Leveringstider

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 5 dage. 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: katrine@tænkehunden.dk 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte tænkehunden.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Misbrug:

Misbrug af tænkehunden.dk medfører politianmeldelse.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings
Service

FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog
over onlinebutikker

Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04-05-2023

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Tænkehunden
Kratvej 29
2760 Måløv

E-mail: katrine@taenkehunden.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den:


_______________________________    


Modtaget den:


_______________________________

Forbrugerens navn:


______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: 


___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:


_________________________________________      

Dato:
_________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)