Tænketema - DET PERFEKTE INDKALD

Få hemmeligheden bag det perfekte indkald

Indkald er en af de vigtigste færdigheder, din hund kan lære, og det kan være en kilde til stor glæde for både dig og din hund. Forestil dig glæden i din hunds øjne, når den får lov til at opleve verden uden begrænsninger, frit bruge sin krop og snuse til alt, hvad den ønsker. Den frihed og glæde, du giver din hund ved at lade den gå uden snor i de rette områder, er uvurderlig.

For at kunne give din hund denne frihed, er det afgørende, at du kan kalde den tilbage, når det er nødvendigt. Men hvad hvis din hund kommer løbende tilbage til dig med ren begejstring og glæde, hver gang du kalder?

Vores INDKALD-træning handler om netop dette – at skabe en positiv og sprudlende respons hos din hund. Træningen kræver ingen tidligere erfaring, og du kan deltage uanset om du har en hvalp, en unghund eller en voksen hund.

Vi fokuserer på at gøre indkaldet til en fest for din hund, hvor den med glæde og iver kommer tilbage til dig, fordi den ved, at noget fantastisk venter. Vi arbejder med at håndtere forstyrrelser og styrker din hunds fokus og selvkontrol. Giv din hund den vidunderlige gave at kunne løbe frit og vende tilbage til dig med glæde og entusiasme.

Prisen er for 1 hund med 1 fører – ved evt. flere førere tilføjes dette til kurven i betalingsvinduet.
(Obs ved mindre end 3 tilmeldinger aflyses holdet, og du bliver naturligvis refunderet)

Næste workshop:
LØRDAG 12/10 kl 10:30


I Hundevelfærdscenteret i Birkerød 
Bregnerødvej 125, 3460 Birkerød

Kl  10:30 varighed 2 –  2,5 timer 

PRIS: 590,00 DKK inkl. moms
Ekstra fører koster 125,00 og skal tilkøbes

Vil du med som observatør – uden hund – og bare suge øvelser og fif til dig? -Det koster 325,00kr – og du får alle redskaberne med hjem til at træne efter!